Peuter

Zo zorg je voor een blije peuter

Je kindje wordt zindelijk, leert nieuwe woordjes bij en mag bijna voor het eerst naar school. Dat is heel wat. Daarom hebben we onze beste tips voor deze ontwikkelingsfase hier verzameld. Wil je graag meer tips van onze experts ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en krijg nuttig advies, voordelige aanbiedingen en meer.

 → Ik wil meer meer tips

Toon
Voor
Sorteer op
0 artikel(en)

Zo wordt handjes wassen een dagelijks ritueel

Jonge kinderen moeten hun handjes vuil kunnen maken. Het is ook belangrijk dat je kindje leert om regelmatig de handen te wassen. Zullen we het samen wat leuker maken? Met deze tips lukt het zeker!

Read more »

Thuiswerken met jouw kleintje

Thuiswerken met kinderen kan moeilijk en uitdagend zijn. Hier 5 handige tips & trucs.

Read more »

Rode billen alarm! Wat te doen bij luieruitslag?

Luieruitslag kan erg pijnlijk zijn voor een baby. Maar hoe ontstaat luieruitslag en wat kun je doen om rode billen bij jouw kindje te voorkomen?

Read more »

Hoeveel slaapt een baby?

Hoe ziet het slaapritme van een baby eruit en hoeveel slaapt een baby van 6 maanden oud? Wat is het verschil met een baby van 7 maanden oud?

Read more »

Verzorging van de babyhuid

Hoe kun je de babyhuid het beste verzorgen? Hoe voorkom je luieruitslag en hoe verzorg je de babyhuid als je baby in bad is geweest? Lees het hier!

Read more »

Zindelijkheidstraining in tien stappen

Elk kind wordt in zijn eigen tempo zindelijk, maar jij kunt hem hier wel bij helpen. Lees hier alles over de zindelijkheidstraining in tien stappen.

Read more »

De expertise van Zwitsal, voor verzorging waarop je kunt vertrouwen

De expertise van Zwitsal, voor verzorging waarop je kunt vertrouwen

Read more »

Baby uit logeren

Hoe lief je baby ook is, je wilt er vast een keer tussenuit. Hoe zorg je voor een goede oppas en hoe laat je je kindje met een gerust hart logeren?

Read more »

Baby’s eerste stapje

Wanneer leert een baby lopen? Hoe stimuleer je een baby om de eerste stapjes te zetten en waar moet je op letten in huis wat veiligheid betreft?

Read more »

Vijf wetenswaardigheden over zinkzalf

Het goed verzorgen van de kwetsbare babyhuid is erg belangrijk. Zwitsal zinkzalf biedt hierbij uitkomst. Lees hier alles over de werking van zinkzalf.

Read more »

Voorlezen aan je baby

Vanaf het moment dat je baby om zich heen kijkt, kun je beginnen met voorlezen. Je kindje wordt er rustig van en vindt het daarom fijn voor het slapen gaan.

Read more »

Eerlijk over doorslapen

Wat is het slaapritme van een baby en wanneer gaat je baby doorslapen? En wat kun je doen als je baby niet wil slapen of onrustig slaapt?

Read more »

Op reis met je baby? Ontdek onze tips

Klaar om voor het eerst op reis te gaan met je kleintje? Ontdek alles wat je moet weten voor een zorgeloze vakantie, met de auto of het vliegtuig.

Read more »

Badrituelen: je baby in bad doen

Een baby vindt het vaak heerlijk in bad. Wat heb je nodig om je baby te wassen en hoe zorg je ervoor dat het babybadje zo aangenaam mogelijk is?

Read more »

Van brabbels naar de eerste woordjes

Wanneer gaat jouw baby praten? Wanneer gaan brabbels over in eerste woordjes? Lees hier alles over de taalontwikkeling van baby's in 7 fases.

Read more »

Zwitsal weet hoe belangrijk een fijne geur is

Zwitsal heeft een rijke geschiedenis waarin we altijd voor je klaar hebben gestaan. Lees hier over de missie en geschiedenis van Zwitsal.

Read more »

Wat gaat er mee in de luiertas?

Wanneer je op pad gaat met je baby, heb je meestal veel spullen nodig. Een luiertas is dan ook onmisbaar. Stop alles erin en ga met een gerust hart op stap.

Read more »