Zwangerschap

Zwanger? Zo ben je klaar voor je baby

Komt er binnenkort wat extra leven in huis? Gefeliciteerd! Ontdek hier al onze tips om je voor te bereiden op de komst van je kleintje. Wil je meer advies in je mailbox krijgen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en wees helemaal klaar voor je baby met de tips van onze experts. 

 → Ik wil meer tips

Toon
Voor
Sorteer op
0 inspiratie(en)

 

De expertise van Zwitsal, voor verzorging waarop je kunt vertrouwen

De expertise van Zwitsal, voor verzorging waarop je kunt vertrouwen

Read more »

 

De papa monologen

Je wordt vader: gefeliciteerd! Wat komt er kijken bij de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd? Wij vroegen vaders naar hun ervaringen en tips.

Read more »

 

Checklist babyuitzet

Welke spullen heb je allemaal nodig voor de komst van een baby? Bekijk hier de babyuitzet checklist voor de beste voorbereiding op je pasgeboren baby.

Read more »

 

De grote babynamen-carrousel

Hoe kies je een babynaam? Wordt het een stoere, originele of Engelse naam en wat waren in 2016 populaire jongensnamen en meisjesnamen voor baby's?

Read more »
Zwitsal baby op schouders vader

 

Tien tips voor (aanstaande) vaders

Hoera, je wordt vader! Een belangrijke mijlpaal in je leven. Hoe bereid je je hier als man op voor? Lees snel onze tien tips voor aanstaande papa's!

Read more »

 

Voorbereiding op de komst van je kleintje

Zwanger? Gefeliciteerd! Wat moet je tijdens de zwangerschap regelen voor de komst van je baby en wat moet er na de bevalling geregeld worden?

Read more »

 

Erkenning aanvragen

Wanneer je als aanstaande papa niet getrouwd bent, zul je erkenning voor je kind moeten aanvragen. Hoe gaat erkennen in de praktijk? Lees snel verder!

Read more »

 

De buik in beweging

Hoe ontwikkelt de baby zich tijdens de zwangerschap, wanneer kun je weten wat het ge-slacht is en wanneer ga jij je baby voelen? Je leest het hier!

Read more »

 

Vijf vragen die je hebt als je net zwanger bent

In het begin van je zwangerschap kunnen er aardig wat vragen door je hoofd schieten. Zwitsal zet deze vragen op een rijtje en geeft je meteen antwoord.

Read more »

 

Voorbereiding op de bevalling

Een goede voorbereiding op je bevalling is van groot belang. Maar wat kun je tijdens je zwangerschap doen om zo goed mogelijk voorbereid te zijn?

Read more »

 

Zwangerschap per trimester

Hoe verandert je lichaam als je zwanger bent? Wanneer voel je je baby bewegen en hoe kan buik balsem hulp bieden bij zwangerschapsstriemen?

Read more »