Nieuw Zwitsal Naturals

Lees hier meer

Je kindje verzorgen is heerlijk. Maar het kan ook tot zorgen leiden: ‘Doe ik het wel goed?’, ‘Hoe kan ik het kwetsbare en zachte huidje van mijn kindje het beste verzorgen?’ Wij begrijpen hoe het voelt en weten hoe  belangrijk het is om goed voor je kindje te willen zorgen én tegelijkertijd te genieten. Zwitsal introduceert een natuurlijke babyverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld voor het gevoelige babyhuidje: Zwitsal Naturals. De  range bestaat uit Micellair Water, Bad- & Wascrème, Shampoo & Wasgel, Body Crème en Billencrème en kan al vanaf de geboorte worden gebruikt.

De producten bevatten pure, natuurlijke ingrediënten die het huidje verzorgen en de natuurlijke vochtbalans helpen te behouden. Zwitsal Naturals is pH huidneutraal en vrij van parabenen en zeep (zoals alle Zwitsal producten) en bevat geen kleurstoffen of SLES schuimmiddel. Hiermee biedt Zwitsal jou de keuze om je kindje te verzorgen op een manier die bij jouw kindje past.test

100% natuurlijke bloemige geur

 

Zwitsal introduceert een natuurlijke babyverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld voor het gevoelige babyhuidje: Zwitsal Naturals. De range kan al vanaf de geboorte worden gebruikt. De herkenbare Zwitsal geur is in deze lijn vervangen door een milde 100% natuurlijke bloemige geur.

 

 

Zwitsal baby app
Secondary Image

pH huidneutraal

De producten bevatten pure, natuurlijke ingrediënten die het huidje verzorgen en de natuurlijke vochtbalans helpen te behouden. Zwitsal Naturals is pH huidneutraal en vrij van parabenen en zeep (zoals alle Zwitsal producten) en bevat geen kleurstoffen of SLES schuimmiddel. 

Maak kans