Inspiratie artikelen | Baby Zwitsal

Hoe zorg je voor je baby?

De zorg voor je baby kan in het begin wat overweldigend lijken. Wat moet je zeker weten? Wij zetten onze beste tips voor jou op een rijtje. Wil je graag meer tips van onze experts ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en krijg nuttig advies, voordelige aanbiedingen en meer.

 → Krijg meer tips

Toon
Voor
Sorteer op
0 artikel(en)

Baby uit logeren

Hoe lief je baby ook is, je wilt er vast een keer tussenuit. Hoe zorg je voor een goede oppas en hoe laat je je kindje met een gerust hart logeren?

Read more »

Omrollen doe je zo!

Je baby leren omrollen is belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Wanneer is je baby klaar om te gaan rollen en hoe stimuleer je dit als ouder?

Read more »

De 7 allerleukste uitstapjes met je baby

Ontdek een artikel over de 7 allerleukste uitstapjes met je baby! Op stap met je baby, da’s genieten voor groot én klein.

Read more »

Je kindje zonder moeite in bad doen: hoe doe je dat?

Je baby of peuter een badje geven kan een heerlijk moment van rust en ontspanning zijn. Maar wat als je kindje er telkens een klein drama van maakt?

Read more »

Tips voor een blije baby

Welke ouder wil het niet: een blije, vrolijke en gelukkige baby? Wat kun je zelf doen om te zorgen dat jouw kindje een blije baby is? Lees onze tips!

Read more »

Badrituelen: je baby in bad doen

Samen met je kleintje genieten van een heerlijk badje? Ontdek hier hoe je van het badritueel een ontspannend verwenmoment maakt, voor je baby én voor jezelf.

Read more »

Tien tips voor het eerste badje

Een bijzonder moment: je baby voor het eerst in bad doen. Maar waar moet je allemaal op letten tijdens het eerste badje van je baby? Lees onze tips!

Read more »

Wanneer kan een baby zitten?

Als je baby kan zitten gaat er een nieuwe wereld voor hem open. Wanneer kan een baby zelfstandig zitten en wat kun je doen om je baby te leren zitten?

Read more »

Tip voor het wassen van baby's haar

Als je kleintje niet van shampoos houdt, volg dan deze tips en de krullen van je kleine engeltje zijn in een mum van tijd en zonder tranen schoon.

Read more »

Eerlijk over doorslapen

Wat is het slaapritme van een baby en wanneer gaat je baby doorslapen? En wat kun je doen als je baby niet wil slapen of onrustig slaapt?

Read more »

Wat gaat er mee in de luiertas?

Wanneer je op pad gaat met je baby, heb je meestal veel spullen nodig. Een luiertas is dan ook onmisbaar. Stop alles erin en ga met een gerust hart op stap.

Read more »

Rode billen alarm! Wat te doen bij luieruitslag?

Luieruitslag kan erg pijnlijk zijn voor een baby. Maar hoe ontstaat luieruitslag en wat kun je doen om rode billen bij jouw kindje te voorkomen?

Read more »

Muziek voor baby’s, van zwangerschap tot het eerste jaar

Samen met je baby muziek luisteren is goed voor jullie band. Zing slaapliedjes en babyliedjes en begin hier tijdens je zwangerschap al mee!

Read more »

Totale ontspanning door babymassage

Je kunt je baby laten ontspannen met een babymassage. Maar hoe geef je jouw baby een goede massage? Bekijk hier onze tips én het stappenplan.

Read more »

De babynamen trends van 2016 en 2017

Elk jaar heeft zijn eigen populaire babynamen. Wat zijn de trends op het gebied van babynamen?

Read more »

Huilbaby: wat te doen?

Huilt jouw baby veel, blijft hij huilen en is je baby onrustig? Wanneer heb je te maken met een huilbaby? Lees hier alles over de oorzaken en wat je kunt doen.

Read more »

Verzorging van de babyhuid

Hoe kun je de babyhuid het beste verzorgen? Hoe voorkom je luieruitslag en hoe verzorg je de babyhuid als je baby in bad is geweest? Lees het hier!

Read more »

Zo bescherm je je baby in de zon

De huid van je kleintje is erg kwetsbaar. Zwitsal geeft je daarom graag wat tips om je baby beschermen tegen de zon. Lees snel verder!

Read more »

Baby’s eerste stapje

Wanneer leert een baby lopen? Hoe stimuleer je een baby om de eerste stapjes te zetten en waar moet je op letten in huis wat veiligheid betreft?

Read more »

Badrituelen: je baby in bad doen

Een baby vindt het vaak heerlijk in bad. Wat heb je nodig om je baby te wassen en hoe zorg je ervoor dat het babybadje zo aangenaam mogelijk is?

Read more »

Vijf wetenswaardigheden over zinkzalf

Het goed verzorgen van de kwetsbare babyhuid is erg belangrijk. Zwitsal zinkzalf biedt hierbij uitkomst. Lees hier alles over de werking van zinkzalf.

Read more »

Van brabbels naar de eerste woordjes

Wanneer gaat jouw baby praten? Wanneer gaan brabbels over in eerste woordjes? Lees hier alles over de taalontwikkeling van baby's in 7 fases.

Read more »

Voorlezen aan je baby

Vanaf het moment dat je baby om zich heen kijkt, kun je beginnen met voorlezen. Je kindje wordt er rustig van en vindt het daarom fijn voor het slapen gaan.

Read more »

Hoeveel slaapt een baby?

Hoe ziet het slaapritme van een baby eruit en hoeveel slaapt een baby van 6 maanden oud? Wat is het verschil met een baby van 7 maanden oud?

Read more »

Hoe kies je de perfecte babynaam

Een perfecte babynaam kiezen is een hele opgave. Vooral als je het niet eens bent met je partner. De Zwitsal Babynamen App helpt je de mooiste naam te vinden!

Read more »

Eerste verjaardag

Hoera, je baby wordt 1 jaar! Hoe vier je de eerste verjaardag van je kind zodat het leuk is voor je kindje maar ook voor jezelf? Wij geven je tips!

Read more »

De ontwikkeling van je baby per maand

Hoe ontwikkelt je baby zich de eerste 12 maanden tot de eerste ver-jaardag? Wat kan je baby bij 3, 7 of 11 maanden en wat wanneer hij een dreumes is?

Read more »

9 manieren om je baby te kalmeren

Wat zijn de oorzaken van huilende baby's en wat kun je doen om baby's die huilen te kalmeren? Lees hier onze 9 tips om je baby op z'n gemak te stellen.

Read more »

Op reis met je baby? Ontdek onze tips

Klaar om voor het eerst op reis te gaan met je kleintje? Ontdek alles wat je moet weten voor een zorgeloze vakantie, met de auto of het vliegtuig.

Read more »

Zwitsal weet hoe belangrijk een fijne geur is

Zwitsal heeft een rijke geschiedenis waarin we altijd voor je klaar hebben gestaan. Lees hier over de missie en geschiedenis van Zwitsal.

Read more »

Wanneer gaat een baby kruipen?

Wanneer gaat een baby kruipen? Wat kun je doen om je baby te leren kruipen en waar moet je op letten wanneer je baby kan kruipen? Je leest het hier!

Read more »