Het zachtste voor je kindje

Als ouder wil je alleen maar het beste voor je kindje. En het beste, dat is het zachtste en het veiligste voor de gevoelige huid van je baby. Daarom maakten we bij Zwitsal onze producten nóg milder en aangenamer voor je kleintje. Kom alles te weten over onze vernieuwde formule.

Zwitsal producten nieuwe formule

Nog milder, voor een knuffelzachte huid

De huid van je baby is nog erg gevoelig. Daarom heeft ze extra bescherming en verzorging nodig, met ingrediënten waarop je kunt vertrouwen. En dat weten we bij Zwitsal al heel lang. Onze voedende producten staan dan ook al bijna 100 jaar gekend om hun milde formule, die de huidbarrière beschermt en gezond houdt. Nu nóg beter dan ooit: de vernieuwde formule bevat huideigen bestanddelen, die van nature voorkomen in de huid van je kindje en de beschermende werking ondersteunen. Voor een knuffelzachte en weerbare huid.

Veilig en dermatologisch getest

Je wil natuurlijk zeker zijn dat je je baby écht de beste verzorging geeft. Daarom werden de producten van Zwitsal dermatologisch getest en bevatten ze 0% kleurstoffen en sulfaatreinigers. Ze drogen de huid van je kindje niet uit en zijn al geschikt om te gebruiken vanaf de geboorte. Daarmee is de vernieuwde formule van Zwitsal onze mildste en zachtste verzorging ooit.

Geniet van de vertrouwde Zwitsal-geur

De producten met de vernieuwde formule herken je aan het aangepaste design: nog steeds met de welbekende gele kleur, maar met andere illustraties en de vermelding 'huideigen ingrediënten'. Aan de vertrouwde, kalmerende Zwitsal-geur verandert er gelukkig niets!

JPEG - Zwitsal-bath