Al bijna honderd jaar laten ouders én baby's zich betoveren door de onweerstaanbare geur van Zwitsal. Achter die beroemde geur gaat echter meer schuil dan je misschien zou denken. Ons milde en kalmerende parfum is namelijk veel meer dan alleen een lekker geurtje. Het is dé manier om die kleine momenten samen nog specialer te maken en onuitwisbare herinneringen te vormen.

De zintuigen als inspiratiebron: geur en geborgenheid

Bij de geboorte is het reukvermogen het sterkst ontwikkelde zintuig. Pasgeboren baby's gebruiken hun neusje om snel hun moeder, vader en andere belangrijke mensen in hun leven te herkennen.

Dankzij zijn reukvermogen wordt je baby zich bewuster van de wereld om hem heen. Pas daarna ontluiken ook de overige zintuigen langzaam. Van de zachtheid van jouw aanraking tot het kalmerende geluid van je stem (zélfs die slaapliedjes die je misschien een beetje vals zingt): je baby is zich bewust van de signalen van een liefhebbende omgeving. En dat begint bij vertrouwde geuren. Naarmate je kleintje ouder wordt, voelt hij zich veilig en verzorgd door al die prettige herkenningspunten en interacties. Ze vormen de basis voor een goede band en hechting. 

Het zal je daarom niet verbazen dat we bij Zwitsal geur zo belangrijk vinden. Met het beroemde Zwitsal parfum van onze milde en zachte producten willen we graag bijdragen aan de ontwikkeling van jouw baby. Het unieke aroma wordt met de grootste zorg samengesteld. Bloemige noten van rozen en viooltjes in combinatie met warme, poederachtige vanillenoten zijn voor je baby het signaal van een teder verzorgingsritueel. Je kleintje zal zich hierdoor ontspannen en geborgen voelen.

Wanneer jij de gevoelige huid van je baby verzorgt, doe je dus eigenlijk veel meer dan enkel de huid gezond en superzacht houden. Je versterkt ook jullie band en daarmee het gevoel van welzijn.

Nieuwsgierig hoe iedere maand je baby zich ontwikkelt? Bekijk de ontwikkeling van je baby per maand!

De favoriet van vele generaties: kostbare, blijvende herinneringen

Ons reukvermogen is het enige zintuig dat rechtstreeks aan onze emoties is gekoppeld. Het vormt de basis voor enkele van onze vroegste herinneringen. Zo kan een snufje babycrème ons bijvoorbeeld doen terugdenken aan onze vroege kinderjaren. Dat is precies de reden waarom vele generaties ouders de beroemde Zwitsal-geur na bijna 100 jaar nog altijd in verband brengen met die unieke, heerlijke geur van baby's.

De kalmerende geur van onze producten helpt je baby niet alleen tot rust te komen, maar versterkt ook jullie kleine momenten samen. Zo leg je ook bij jouw kleintje de basis voor fijne, onuitwisbare herinneringen.

Bekijk hier onze tips voor een blije baby.

Ontwikkeld speciaal voor jouw baby

Omdat we zelf ook ouders zijn, weten we hoe belangrijk het is dat onze producten mild, veilig en zacht zijn. Daarom hebben we onze geur speciaal ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid.

We gebruiken alleen milde, verzorgende ingrediënten die we testen volgens de strengste richtlijnen. Omdat we mildheid, veiligheid en zachtheid het allerbelangrijkst vinden, ontwikkelen we producten die hypoallergeen zijn (wat betekent dat het bewezen is dat ze het risico op huidirritatie zo veel mogelijk beperken) en altijd dermatologisch en klinisch worden getest.

Bekijk al onze producten.