App store

Klik op een van de app stores hieronder om de app te downloaded. Nodig je partner uit om hetzelfde te doen en jullie kunnen aan de slag!

Apple-App-Store-Logo.jpg    Google-Play-Apple-App-Store-Lgo.jpg   

 

Help! We komen er niet uit met de babynaam! 

Zwitsal heeft een leuke oplossing bedacht die jullie kan helpen een babynaam te kiezen. Het kan namelijk best lastig zijn om op die perfectie babynaam te komen. Veel (aanstaande) ouders bladeren aardig wat babynamen boekjes door en speuren websites af. Daarom hadden wij bedacht hier een handig appje voor te ontwikkelen voor op je gsm zodat dit een stuk makkelijker (en nog leuker) wordt!

Met de Zwitsal babynamen app, een soort Tinder voor babynamen, kunnen jij en je partner binnen no time die perfecte babynaam vinden. De app zal jullie namelijk inspireren en leert ook wat jullie voorkeuren zijn. Je kan zelfs de babynamen invoeren die jullie al in gedachten hadden.

Hoe werkt het?

Geef bij elke babynaam apart van elkaar aan wat jullie ervan vinden, om daarna te ontdekken welke babynamen “matches” jullie hebben en jullie dus allebei mooi vinden. Heel makkelijk en leuk dus!

Vergeet niet jullie mooie babynaam met ons te delen!

Als jullie via de app jullie mooie babynaam met ons delen, maken jullie kans op een leuk, persoonlijk cadeautje van Zwitsal. 

Veel succes en plezier met het vinden van een mooie babynaam voor jullie kindje!

test