Gelukkige 3e verjaardag!

Gefeliciteerd met de 3e verjaardag van je kleintje! Samen hebben jullie al een hele weg afgelegd en al heel wat mooie momenten beleefd die je nooit meer zal vergeten. En wat een mooie vooruitzichten voor de toekomst, nog zoveel te beleven! Maar laten we eerst deze 3e verjaardag vieren.

Je peuter is waarschijnlijk tevreden met welk cadeautje ze ook krijgen, maar toch zal er een geschenkje zijn dat uitblinkt. Dat weet jij als mama het best. Enkele tips voor cadeautjes: welke tekenfilms of tv-programma’s ziet je peuter graag, of wat is de nieuwste hype? Een speciaal cadeautje kunnen geven is altijd leuk. Je kan ook een cake bestellen met daarop een afbeelding van de favoriete figuurtjes van je peuter.

Je kan ook een geschenk geven waar ze langer van kunnen genieten, zoals bijvoorbeeld een fiets met zijwieltjes. Leuk om te leren rijden en op die manier kunnen jullie buiten genieten als de zon schijnt!

Misschien organiseer je graag een feestje? Je peuter is nog wat klein om al een groot feest te geven met heel veel mensen, maar goeie vrienden en familie kunnen deze dag zeker nog specialer maken. Je kan ook kleine cakejes bakken of kopen om uit te delen op de kinderopvang. Lekker! 

Het grote avontuur tegemoet

De komende jaren zullen voorbij lijken te vliegen. De eerste keer naar school, de eerste keer op de fiets, het eerste liefje! Voor je het weet zal je baby een tiener zijn! Geniet van elk moment in het opgroeien van je kind.

Het was leuk om samen met jou deze groeifases te doorlopen. We wensen jou en je kind een mooie toekomst vol geluk.

TOP