Medische Adviesraad

Zwitsal werkt samen met de Medische Adviesraad van Unilever.


Wie zitten er in deze Medische Adviesraad?

De Medische Adviesraad bestaat uit 5 onafhankelijke medische experts in de (kinder)dermatologie, die hoog aanzien hebben in hun vakgebied. Ze hebben veel contact met patiënten. Daarnaast doen zij veel onderzoek en zijn ze actief in belangrijke Europese organisaties van dermatologen. Bovendien zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen over de (baby)huid en huidverzorging.


Waarom werken wij met hen samen? 

Net als jij vinden wij dat voor het babyhuidje niets goed genoeg is. Daarom besteedt Zwitsal veel aandacht aan de kwaliteit van haar producten. Wij vinden het heel belangrijk dat onze producten altijd mild, veilig, effectief en natuurlijk babyzacht zijn. Om daarvoor te zorgen, is het belangrijk dat Zwitsal op de hoogte blijft van nieuwe medische ontwikkelingen en van de laatste inzichten over het babyhuidje. Onze Zwitsal-experts werken daarom nauw samen met de Medische Adviesraad.

 

De Medische Adviesraad informeert en adviseert Zwitsal over: - 

- Nieuwe kennis over de babyhuid en over bepaalde ingrediënten

- De beste verzorging van de babyhuid 

- De samenstelling van nieuwe producten 

- Onze nieuwe producten door deze te testen voordat ze in de winkel komen


De leden in de Medische Adviesraad doen dit met heel veel professionaliteit, passie en toewijding, zodat je zonder zorgen kunt vertrouwen op de Zwitsal producten en tips & adviezen.

TOP